Expert in beveiligingsystemen

Beveiliging houdt ongewenst bezoek buiten de deur. Wat is de beste beveiliging voor uw pand?
Ongewenst bezoek, thuis of op kantoor, is nooit wenselijk. Met de juiste beveiligingsinstallatie kunt u gewenst bezoek detecteren, op afstand observeren en toegang verlenen. Omdat elk gebouw / woonhuis verschillend is komen wij eerst even langs om de situatie te bekijken. Vervolgens geven wij professioneel advies en leggen uit wat de beste beveiliging voor uw pand is.

Inbraak signalering systeem

Het systeem signaleert ongewenste bezoekers met bewegingsmelders, glasbreukdetectie-apparatuur of infrarood melders. Het kan de ongewenste bezoekers afschrikken met akoestische en optische alarmgevers. Daarbij kunt u het alarm laten doorsturen naar een GSM of meldkamer, zodat er bij een melding direct actie ondernomen kan worden.

Ontruiming- en brandmeld systeem

De brandmeldsystemen worden aangelegd om een brand in een vroeg stadium te detecteren. Een ontruimingssysteem geeft signalen, zodat iedereen het gebouw tijdig kan verlaten. Indien gewenst kan het brandalarm doorgezonden worden naar hulpdiensten zodat die direct in actie kunnen komen om schade zoveel mogelijk te beperken. Wij leveren en monteren alle benodigde kabel- en leidingwegen en sluiten alle componenten, bijvoorbeeld rookmelders, zowel draadloos als bekabeld, ook voor u aan.

Camera observatie systeem

Wilt u een camera observatiesysteem aanleggen? Dan heeft u verschillende mogelijkheden, zoals vaste camera’s of op afstand bestuurbare camera’s, analoge of digitale camera’s (IP-camera’s), binnen en buitencamera’s en camera’s speciaal voor donkere ruimtes. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook opslag van de camerabeelden op een server, of op een harddiskrecorder, is mogelijk.

Toegangscontrole systeem

Zijn er ruimtes in uw bedrijf waar niet iedereen zomaar naar binnen mag lopen? Dan kan toegang verstrekt worden via (bar)codes, magneetkaarten, biometrielezers en andere paslezers. Via deze lezers worden deurautomaten, elektrische sloten, elektrische sluitplaten en deurdrangers aangestuurd.

Trend in beveiligingstechniek

Wij zien dat de beveiligingsuitdagingen waar bedrijven mee te maken hebben complexer en veelomvattend worden. Beveiliging staat niet langer op zichzelf binnen bedrijven, maar raakt mede door de opkomst van slimme technologieën steeds meer vervlochten met andere aspecten van een organisatie, zoals IT, marketing en strategie.

Van reageren naar anticiperen

Intelligentere analysemogelijkheden door slimme technologie
Van analoge beveiligingssystemen naar IP technologie systemen
Meer centrale oplossingen (cloud systemen)
Integratie van fysieke beveiliging en IT systemen (beveiliging van data op computers)